Om oss

Prosjekt Gullegget ble startet av Cosima AS i 2017. Hensikten var å tilby små og store bedrifter et kontorfellesskap som kalles CoWorking. Noen av oss som har gjennomført kurset Innovasjonsløft har også tatt eksamen ved USN. Derfor ble det naturlig for Gullegget å etablere en ekspertgruppe med bred kompetanse for å tilby vår regionen kompetanse i innovasjon og forbedringsprosjekter.

Vi startet Gullegget på Søndre Torv i 3. etasje over Hønefoss Sparebank (Skue), men da banken ved nyttår 2020 overtok våre lokaler på grunn av sin vekst så flyttet vi til Hvervenmoen og HM49 bygget. Der vi har hatt flotte lokaler i 2. etasje frem til høsten 2022. Da skiftet lokalene eier og vi avsluttet Gulleggets CoWorking aktivitet, men fortsetter med våre tjenester innen IT og Rådgivning, forretningsutvikling og Innovasjon.

Vi ønsker alle våre eksisterende kontakter og nye velkomne til Gullegget. Vi går inn i en veldig spennende og krevende periode der vi fortsatt har en pandemi og andre uvirkelige hendelser som krig i Europa. Dette har endret vår hverdag, men i  Gullegget vil vi tilby våre tjenester enten som nettbaserte møter eller vanlig ansikt til ansikt møter og prosjekter..

Per Ljåstad,
Daglig leder Gullegget Innovasjon